» RYSK TOY TERRIER?! «
 »  Svara på detta inlägg!

2005-06-05
Någon som har någon aning om var man kan få tag på en rysk toy terrier?? Jag har letat så länge nu, men hittar inte alls någon kennel. Tack på förhand!


 Emelie
Inkomna svar på Rysk toy terrier?!:
2005-06-24
Hej! Om du villköpa en rysk toy terrier utan för mycket krångel så tycker jag att du antingen borde leta i finland eller i estland. Det finns nu ett lab som är godkänt av EU i estland. För tillfället är inte R T T registrerad i sverige och inte heller i FCI men du kan få in en R T T helt vitt, med alla papper. //Mr. X

 Mr. X    
2005-07-17
Jag är väldigt intresserad av en Rysk Toy Terrier här med. Men jag undrar om det inte är svårt(krångligt) att få in en hund från ett annat land?

 Amir    
2005-10-31
Hej! Att Rysk toy terrier inte skulle vara registrerad i Sverige tycker jag låter konstigt då jag förra året såg dom på Stora Stockholm. Men dom heter Moskwa toy terrier och finns både som lång och kort håriga. Har själv letat efter uppfödare i sverige men inte lyckats. Så i år tänkte jag hålla utkik efter dom på Stora Stockholm igen. Jag kan bara tippsa dej om att åka dit :-). Lycka till.

 Kicki    
2005-11-01
Du kan också komma på Stora SKK i Jul. Där kommer ca 5 och nedåt skulle jag tro. Kolla under Moskva Toy terrier.

 Mr X    
2006-01-31
Jag vill informera er som letar efter Rysk Toy Terrier att det finns godkän lab i Moskva nu och det är mojligt att importera valpar från Ryssland.Men krav från Juordbruksverket är att en valp måste vara vaccinerad mot rabies inte tidigare än 3 mån gammal och blod-prov ska tas 120 dagar efter vaccination.Blod-prov kan fixas i Moskva.Rasen kommer att registreras i FCI på sommaren.

 Sasha    
2006-03-30
Numera är Rysk toy terrier en godkänd ras i Sverige och kan registreras i SKK. Det finns några kennlar i Sverige som just börjat med uppfödning, bl a Kennel Goldstandard/Zican.

 MrsC    
2006-08-16
Hej! Enklast är väl att ringa Skk.De har minst en uppfödare i alla fall på rasen-det vet jag-för det är jag :) Fniss

 annelee    

 «Tillbaka