» ANGÅENDE PITBULL «
 »  Svara på detta inlägg!

2005-07-23
hej jag söker någon som vet vem eller vart man ska vända sej om man söker en seriös uppfödare av pitbull,,,,,jag vet om ett par stycker uppfödare men vet inte riktigt om jag kan lita på dem!!!!!!så om det finns någon där ute som vet om någon så är jag tacksam för svar!!!!!skicka gärna ett mail till mej på godfearing_angel@hotmail.com


 Fanny
Inkomna svar på angående pitbull:
2005-07-24
Hej Vad jag hört så är pittbull inte en ras utan ett gruppnamn på en ras , precis som våra vallhundar od. Nämn gärna detta och se om du får någon reaktion. Pittbull är väl inte någon godkänd *ras* än i Sverige eller???

 Hundtjej    
2005-07-30
Hejdsan Jag har också hört att Pittbull inte är en ras utan ett gruppnamn. Det finns således olika raser inom denna grupp. Någon annan som vet?

 Anrosa    
2005-08-05
Pitbull är en ras . En rättgammal ras . I Usa är pitbull en renras . Det är svårt att hitta uppfödare av renrasiga pitbulls . Enklast är att vara på www.pitbull.nu el www.pitbull.se . Lär känna folk och skapa kontakter .När du köper hunden se till att den i in registrerad i adba el bfkc . Detta är hundregister i usa . Är hunden registrerad där har du fått en renrasig pitbull .

 mina    
2005-08-09
Hejsan Oj vad intressant att få ett sådant svar på pitbull. Trodde faktiskt att de inte var en egen ras AM

 Amor    

 «Tillbaka